Superhelden fotoshoot

 

Ik wil ook zo’n stoere held zijn!
Wat moet ik doen om ook te shinen aan de muur als superheld?

Wie regelt de kleding? Waar vindt de shoot plaats? Hoelang duurt de nabewerking?
Waar kan ik van die mooie prints bestellen?

PrijzenBoek nu!

Hoe werkt zo’n shoot?

De fotoshoot

Hoe gaat zo’n superhelden foto-shoot in zijn werking?

Uiteraard moet je zelf kijken welke superheld het beste bij je past. Dit hoeft natuurlijk niet perse een superheld te zijn, maar mag ook een stoere brandweerman, sprookjesprinses of wat je ook maar wilt zijn!

Vervolgens maak je de keuze of de Superheldenfotograaf de kleding verzorgt of dat je zelf jouw kleding meeneemt tijdens de shoot.
De locatie van de shoot word bepaald. Dit kan in de thuisstudio van de Superheldenfotograaf, of bij jullie op locatie.

De shoot zelf zal niet veel meer tijd in beslag nemen dat 60 minuten. Na de shoot gaat de Superhelden fotograaf aan de  slag. De helden-scene wordt gecreëerd met achtergrond, explosies, spinnenwebben en alles wat bij deze held hoort. Na ongeveer 2 weken kan je de foto bekijken in de PKphoto.nl gallery en kiezen voor een digitale afdruk of een afdruk op formaat en materiaal naar keuze uit de PKphoto.nl print en bestel service.

Het Goede Doel

Steun Kanjer wens Nederland

Wanneer je een foto-shoot boekt bij de Superhelden fotograaf, dan ben je niet alleen verzekerd van een toffe superhelden-print aan de muur, maar je steunt ook Kanjer wens Nederland!
Deze stichting zet zich al jaren in voor echte superhelden: Kinderen die dag in en dag uit vechten tegen ernstige of chronische ziekten. 

€125,-

De Superheld

Dit is het basispakket van de Superhelden fotograaf.

Je wordt als superheld gefotografeerd in onze thuisstudio of op locatie in jouw eigen superhelden kostuum.

Je ontvangt een link naar jouw foto welke je in hoge resolutie kan downloaden voor €10,20.
Of je laat de print afdrukken op een materiaal en formaat naar keuze uit de PKphoto.nl print en bestelservice. Bij de afdrukken krijg je het HR bestand gratis meegeleverd.

€150,-

De Gestijlde Superheld

Dit is hetzelfde als het basispakket, maar in dit geval regelt de Superhelden fotograaf het kostuum voor de shoot. Deze blijft in het bezit van de Superhelden fotograaf.

Het is erg belangrijk dat we voor deze shoot de juiste maten opnemen en tijd reserveren voor het bestellen van het kostuum.

€150,-

Justice League

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Tijdens deze shoot gaan jullie samen op de foto as een echt helden team! Hierbij ontvangen jullie 1 foto met 2 helden!

Willen jullie met meer dan 2 helden op dezelfde foto? Dan kan dit uiteraard ook voor maar  €25,- extra per held.

De kostuums regelen jullie zelf, of de Superhelden fotograaf regelt de kostuums voor €25,- extra per kostuum. Deze kostuums blijven in het bezit van de superhelden fotograaf.

€200,-

Batman & the Joker

Jullie willen allebei graag een superheld zijn, maar niet met elkaar op de foto? In dat geval verzorgt de Superhelden fotograaf de shoot in 1 sessie en krijgen jullie allebei een eigen print met jezelf als superheld.

Bij meer dan 2 helden wordt er €100,- per held extra in rekening gebracht. 

De kostuums regelen jullie zelf, of de Superhelden fotograaf regelt de kostuums voor €25,- extra per kostuum. Deze kostuums blijven in het bezit van de superhelden fotograaf.

Vanaf  €150,-

Superkrachten pakket

Geef een origineel cadeau en kies voor het gebundelde superkrachten pakket van de Superhelden fotograaf!

Hierbij is de fotoshoot gecombineerd met een voucher voor een afdruk van formaat en materiaal naar keuze uit de PKphoto.nl print en bestelservice.

De volgende opties zijn beschikbaar:

€150,-  met een voucher twv €35,-
Goed voor een  Fine Art Poster van 40 x 60 cm.

€185,- met een voucher twv €75,-
Goed voor een Foto op Multiplex van 40 x 60 cm.