De Doe-het-zelf Superheld: Stuur jouw eigen superkrachten door.

Waarschijnlijk beschik je zelf al over een te gek kostuum en heb je alle Superhelden-moves al helemaal onder controle. In dat geval hoeft de Superhelden Fotograaf jou niet te fotograferen en laat je de foto gewoon in je eigen omgeving maken wanneer het jou uitkomt.

Deze foto upload je onder op deze pagina waarbij je uitlegt wat jouw specifieke wensen zijn. Bijvoorbeeld wanneer je als Spiderman tegen een gebouw aan klimt of als Superman door de stad vliegt. Het kan nooit te gek zijn voor de Superhelden Fotograaf!

Nadat  je al de nodige gegevens hebt ingevuld, zal de Superhelden Fotograaf binnen 1 werkdag contact met je opnemen om jou wensen te bespreken. Dit kan je natuurlijk ook even van te voren doen via het contactformulier. In het laatste geval gaat de Superhelden Fotograaf meteen aan de slag met het ontwerp na de upload. Wel checkt de Superhelden Fotograaf even of de foto in de gewenste kwaliteit is afgeleverd.

Er wordt binnen 3 werkdagen een foto geleverd in jouw eigen persoonlijke galerij. Wanneer je de foto mooi vind, dan kan je deze direct bestellen dmv de bestelservice. Wanneer de foto niet helemaal naar jouw wens is, dan bespreken we dit en zullen we de foto aanpassen naar wens.

Bij deze service drukken we foto’s alleen af op Basic Canvas en Basic Fine Art Poster tot een maximaal formaat van 60x40cm.

De volgende prijzen worden gehanteerd. Het gehele bedrag betaal je pas wanneer je de print bestelt.

 • Basic Canvas 20x30cm €49,95
 • Basic Canvas 30x40cm €59,95
 • Basic Canvas  40x60cm €69,95
 • Fine Art Poster 30x45cm €34,95
 • Fine Art Poster 40x60cm €39,95
 • Digitaal HighRes bestand  €29,95 (wanneer je één van bovenstaande afdrukken kiest, krijg je het bestand gratis)

  Foto richtlijnen:

  • Neem de foto het liefst recht van voren. Deze kunnen gemakkelijk in de meeste composities verwerkt worden. Wanneer we een speciaal perspectief in de foto willen verwerken, dan bespreken we dat uiteraard van te voren.
  • Maak de foto zoveel mogelijk beeldvullend. Hiermee garandeer je dat het onderwerp in de juiste grootte in hoge kwaliteit gebruikt kan worden. Hierdoor hebben we een mooier resultaat en zijn alle details goed in beeld.
  • Zorg dat de foto scherp is.
  • Gebruik goed (dag)licht. Wanneer er een te donkere foto wordt afgeleverd, kan deze na de bewerking inleveren op kwaliteit. Zorg er uiteraard ook voor dat de foto niet te overbelicht is waardoor er witte plekken op de foto kunnen komen.

  Sowieso bespreken we alle details even vooraf en zullen een aantal factoren invloed hebben op jouw gepersonaliseerde foto. Alle foto’s worden in zijn geheel opnieuw ontworpen en de Superhelden Fotograaf gebruikt geen vooraf gemaakte sjablonen. Hierdoor wordt jouw foto echt uniek!